preload preload

Hur fungerar det?

LPG® LIPOMASSAGE – SLIMMAR DIN KROPP

Endermologie® eller det nyare begreppet Lipomassage® är namnet på den behandling som utan smärta eller kirurgiska ingrepp avlägsnar envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”ridbyxlår” eller stjärtpartiet och slapp hud kan stramas upp. Lipomassage utförs av maskinen CELLU M6® från LPG Systems.
LPG är världsledande inom cellulitbehandlngar och finns skrivna i tidningar som Aftonbladet, Expressen, Må Bra, Amelia samt på TV i ”Du är vad du äter” och ”Oprah Winfrey”.

Endermologie/Lipomassage®:

- Reducerar överflödigt fett på problemområden
- Reducerar celluliter
- Framhäver kroppens konturer
- Formar & lyfter rumpan
- Ökar fettförbränningen
- Slimmar figuren
- Ökar hudens elasticitet och spänst
- Ökar lymfdräneringen
- Ökar blodcirkulationen
- Är ett ypperligt komplement till kosmetiska operationer
- Lindrar muskel- och ledvärk

Endermologie/Lipomassage® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Om du redan har gjort en fettsugning, eller ska göra en, så är behandlingen ett mycket bra komplement! Idag rekommenderar de flesta seriösa plastikkirurger sina patienter att komplettera med LPG-behandlingar.Du får då bättre cirkulation och mindre vätskeansamlingar, som leder till snabbare läkning. Riskerna för ödem och ojämna resultat minskar också drastiskt.

Endermologie/Lipomassage®
Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sätt minskas fettcellerna i omfång. Detta främjar en bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Kollagen och elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.Vad är celluliter?

Celluliter är vanligast hos kvinnor och delvis genetiskt och delvis hormonellt betingade. Celluliter orsakas av att underhudens fettceller blir fler och allt större och att vätska samlas i vävnaderna omkring dem.

Hur går behandlingen till & hur länge håller resultaten?

Varje behandling tar 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad.

Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behanding/månad, så håller resultaten i ca. 6 månader. Därefter avtar resultaten successivt i några månader. För att förhindra detta, krävs endast 1-2 behandlingar per månad.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bieffekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

Inga bieffekter & LPG-terapeut med utbildning/erfarenhet
På Wellness Sthlm AB kan du vara fullständigt trygg med dina LPG-behandlingar. Över 100 miljoner endermologi-behandlingar har hittills utförts världen över. Metoden är världsledande och har som första metod blivit godkänd av amerikanska FDA som behandling mot celluliter.

Lipomassage fick BÄST I TEST!
I tidningen PLAZA Kvinna kan man läsa om Lipomassage och vilka fantastiska resultat deras reporter fick! Så här skriver PLAZA Kvinna:
”Som en fettsugning utan ingrepp – Magen slimmades med 8 cm på 2 veckor!
RESULTATFAKTA: Mage -8 cm och rumpa – 2 cm. Jennie behandlades 7 gånger.
PLAZA Kvinna testade flera metoder, men det var bara lipomassage som fick full pott (5 i betyg) och BÄST I TEST!/

För mer information, se dessa länkar:
http://www.lipomassage.com
http://www.endermologie.com
http://www.lpgsystems.com

Se informationsfilmen om LPG Lipomassage, där personlige tränaren Gunnar Peterson i Hollywood, berättar om varför han använder sig av Lipomassge på sina kunder såsom Angelina Jolie, Penelope Cruz, Jennifer Lopez med flera:
http://youtube.com/watch?v=cuxiVbU4gbY&feature=related